Állati Érdekességek

Az emuknál felcserélődnek a nemi szerepek, a kakas rakja a fészket,melyet a tojó felkeres telepakolja tojásokkal majd új pár után néz.

 
sdbdsab
Rendelés

Image

Rendelését az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez emailcímen vagy a 06306340229 es telefonszámon tudja leadni.

Termékeinkről, árainkról új honlapunkon tájékozódhat: bioveteszenciak.hu 

A szállítás pár munkanapon belül történik utánvéttel.

Fizetni a futárnak tud készpénzben.

Személyes átvétel egyeztetés után Solymáron lehetséges. 

 

 
Bach virágterápia állatoknál

Bach-virágterápia állatok számára

 bach virágterápia

 



Tovább...
 
Utazási betegségek

Image     Utazni  jó dolog!


Az utazással kapcsolatos problémák megnehezíthetik a gazdák életét. A BioVet Világjáró eszencia keverék, egy hatékony, természetes és minden mellékhatásoktól mentes gyógymód, 
ami megnyugtatja az állatot  és kellemessé teszi az utazást kutyának és gazdának egyaránt!

Vajon mi is az oka az utazási pániknak állatoknál?

 Utazni pedig jó dolog!Az utazással kapcsolatos problémák megnehezíthetik a gazdák életét. A Bio-Vet Világjáró eszencia keverék megnyugtatja az állatot  és az utazás újra élmény lehet a gazdáknak!

De vajon mi is az oka az utazási pániknak állatoknál?

 



Az utazási betegséget okozhatja az is, hogy az állat képtelen az autó mozgásához igazítani egyensúlyát. Általában azonban a stresszre, a félelemre adott reakció. Erre a legjobb bizonyíték az lehet, hogy még mielőtt a kutya az autóba szállna már hányingere lesz és elkezd hevesen nyáladzani. A legtöbb kölyök könnyen alkalmazkodik az autóhoz, de vannak állatok, akik képtelenek.

Tünetek


Az alábbi tünetek jelentkezhetnek utazás alatt: ugatás, szorongó magatartás, páni félelem, rémült nyüszítés, hányás, nyálzás, remegés esetleg agresszív viselkedés is felléphet. 


Vannak olyan elméletek is, amelyek szerint mind az embernél, mind az kutyánál a kocsi mozgásakor keletkező statikus elektromosság váltja ki az utazási betegséget. 



Mit tehetünk?

A különböző nyugtatók általában nem oldják meg a problémát, leggyakrabban tüneti szinten sem. S ha mégis, ez egy keserédes megoldás, hiszen kedvencünk bódult, kábult lesz és idő míg magához tér az érkezés után is.

Mi nyugtatók helyett, egy olyan készítményt ajánlunk, ami 100% természetes összetevőkből áll, így mellékhatásoktól mentes, mégis hatékonyan orvosolja ezt a problémát.

Ez a BioVet Világjáró eszencia keverék

Használja a BioVet Világjáró eszenciakeveréket minden olyan esetben, amikor az egyébként az utazást nehezen viselő kutyájával utazik és szeretne kényelmes, nyugodt, zökkenőmentes utazást.


Adagolás: 

Az utazás megkezdése előtt pár nappal már el lehet kezdeni, az utazás alatt naponta 3x 5 csepp szájon át adva (esetleg az ivóvízbe, ételébe keverve vagy jutalom falatkára, kistestű kutyáknál  3x3). Heveny esetekben, akár 5-15 percenként is adható, az állapot javulásáig, utána az előírt adagolás érvényes.

 A szájba adagolásnál,  pipettás kiszerelésnél ügyeljünk arra, hogy ne érintkezzen az üveg pipetta a kutya szájával, ha ez mégis megtörténne, akkor forró vízben mossuk át a pipettát. Harapós kutyáknál kerüljük a szájba cseppentést pipettával, nehogy véletlenül ráharapjon és eltörjön. Használhatjuk külsőleg is, cseppenthetünk vagy fújhatunk az érzékeny zónákra, mint a nyaka és a füle mögötti részek.

Fontos, hogy 100%ban természetes összetevői miatt, nem lehetséges a szer túladagolása!


Egy vásárlónk véleménye:

Kedves Kata!

Először is szeretném köszönetemet kifejezni a kedvességedért és a segítőkészségedért. Van egy kutyusom, aki sajnos utazási betegségben szenved és nagy gondot okozott az autóval történő utaztatása, mivel elég sokat vagyunk úton. A kutyám tünetei utazáskor: nyugtalanság, nyáladzás, hányás, kapkodó, ziháló légzés. Sokat kutakodtam, keresgéltem az interneten, hogy mivel tudnám megkönnyíteni a kutyám számára az utazást. Többféle gyógyszert is kipróbáltunk már, de sajnos eredménytelenül. Aztán rátaláltam az interneten az BioVet Világjáró eszenciára. Nagy lökést adott az, hogy nem gyógyszer, nem lehet túladagolni és nem „mérgezem” vele a kutyámat, mivel természetes anyagokat tartalmaz. Kicsit kételkedtem benne, hogy működni fog, valószínűleg az eddigi negatív tapasztalatok miatt. Az utazás előtti nap már elkezdtem alkalmazni a kutyusomnál a cseppeket, majd reggel és indulás előtt is adtam neki.  Az eredmény pedig csodálatos módon a következő:  a kutyám nem volt nyugtalan, nem hányt, nem kapkodta a levegőt, érkezéskor pedig egyáltalán nem volt levert állapotban.  Eddig csak akkor tudtuk magunkkal vinni, ha több napra mentünk, de most már jöhet velünk mindenhova. Szerintem tökéletes szert alkottatok, amiért hálás vagyok és szerintem a kutyám is!  Az ismerősi körömben mindenképpen ajánlani fogom a termékeiteket! További sikeres munkát kívánok és még egyszer köszönöm!

Mónika Győrből



 
Miért válasszuk a BioVet keverékeket?

Image

 

Tovább...
 
Bach-virágterápia kontra homeopátia

Különbségek és hasonlóságok

Sokan teszik fel a kérdést, hogy mi a különbség a kétféle gyógymód között, mivel a két terápiás módszer első ránézésre egyformának tűnik.

Tovább...