Állati Érdekességek

A kisállat tulajdonosok 3%-a vesz ajándékot kedvencének Valentin napra.

 
Nyitóoldal, hírek arrow minden arrow sdbdsab arrow BioVet eszenciakeverékek
BioVet eszenciakeverékek

bach virágterápia Természetes gyógymód, egyszerű használat, hatékony segítség!

Ha kutyája:

•Fél zajoktól, emberektől, állatoktól

• Nehezen viseli az utazást

• Nyughatatlan, hiperaktív

• Túlzottan domináns

• Féltékeny, szeparációs szorongásban szenved A megoldás

 BioVet eszencia:

• Hatékony

• Gyors

• Természetes

• Adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

• Mellékhatásoktól mentes

• Jól kombinálható más terápiás és gyógymódokkal

 

 bővebb infó: bioveteszenciak.hu

 

Szeretnénk, ha minél több gazda megtapasztalná, hogy hogyan képes természetes módon, egyszerűen, mellékhatástól mentesen támogatni a félős, agresszív, hiperaktív, lebetegedett, utazásra képtelen, vagy éppen tanulásra nehezen képes kutyáját
Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett az állat aktuális hangulatát, viselkedését veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább a viselkedésbeli "diszharmonikus" vagy negatív állapotokra. Működése megegyezik a Bach virágeszenciák működési elvével,  az érzelmi állapotok harmonizálása kihat a szervezet egészére, beindul az immunizáció és ellenállóbb lesz az állat szervezete. Hatása látványos, hiszen könnyű különbséget tenni egy életvidám, játékos és egy egyensúlyvesztett kutya között (pl. hisztérikus, szorongó, agresszív, pánikol, apátiában  van..)  

  

Fontos felhívnunk a figyelmet, hogy a keverékek alkalmazása nem helyettesíti az állatorvosi vizsgálatot. Sokszor a viselkedési zavarok hátterében fizikai panaszok húzódhatnak meg, ezért fontos, hogy kivizsgáltassuk az állatot. Azonban tudnunk kell azt is, hogy nagyban segíthetjük az állatorvos munkáját,  sokat tehetünk kutyánk állapotáért, fontos a figyelem, megfigyelni a tüneteket, milyen gyakorisággal jelentkeznek, milyen helyzet vagy hely, esetleg személy váltja ki azokat.  

  

A BioVet eszenciakeverékeket nyugodtan alkalmazhatjuk magunktól is, hiszen természetes módszer, mellékhatásoktól mentes, a túladagolás veszélye nem áll fenn, az eredmény pedig látványos.  

A BioVet Nyugalom  keveréke például a legtermészetesebb nyugtató kutyáknak, a Világjáró pedig kifejezetten utazási helyz 


            Egyszerű használat 

Mellékhatásoktól mentes 

Természetes 

Hatékony 

Remek kiegészítőszere lehet más terápiás módoknak  

A virágterápia nagy előnye, hogy kiválóan alkalmazható más gyógymódokkal együtt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a virágeszenciák segítik mind a hagyományos gyógyszerek hatását, mind az egyéb természetgyógyászati gyógymódokat.   

  


Gyakorlati alkalmazás:
Az állat vízébe vagy táplálékára csepegtetünk naponta 4 x 4 cseppet,  a tárolóüvegből is adhatjuk az állat szájába, külsőleg is alkalmazhatjuk, a bőrre vagy sebre cseppentve.

A dózis az állat méretétől is függhet, kisebb kutyáknál és macskáknál elegendő a napi 4 x 2 csepp is , bár szükség esetén minden negatív következmény nélkül adhatunk nekik többet is.

A keverékek szükség esetén adhatóak óránként is. A túladagolás veszélye nem áll fent!

 

 
< Előző   Következő >