Állati Érdekességek

A garnélarák a szívét a fejében hordja.

 
Nyitóoldal, hírek
7 BioVet keverék
BioVet Világjáró keverék kutyáknak

 kutya utazás

Azoknak a kutyáknak ajánlott, akik félnek a kocsitól, a hirtelen zajoktól, rosszul viselik az utazást és testi tüneteket is produkálnak, mint például a hányás, bevizelés.  

A Világjáró keverék segít abban, hogy az utazás újra kellemes élmény legyen kedvencünknek is.
 
BioVet Bátorság keverék

Image

Azoknak a kutyáknak ajánljuk, amelyek általában normál viselkedést mutatnak, de speciális, meghatározott helyzetekben elvesztik a „fejüket” és félelemmel reagálnak. A félelmek tekintetében olyan esetekre kell gondolnunk, mint például a büntetéstől, az állatorvostól, hirtelen mozdulatoktól, erős zajoktól, bezártságtól, utazástól való félelmek; társaságban visszahúzódók, a játékhoz bátorítani kell stb.A Bátorság keverék segítségével kedvencünk kiegyensúlyozottságát, kezdeményezőképességét visszanyeri, könnyebben kapcsolódik más állatokhoz, a kutya és  környezete is nyugodtabban, szabadabban élheti mindennapjai

 
BioVet Tanulást segítő keverék

tanulás kutyák

A Tanulást segítő keveréket felhasználhatjuk minden olyan helyzetben, ahol a kutya egy tanulási folyamatban vesz részt, mint például kutyaiskolában, de otthon bizonyos szokások kialakításánál, vagy éppenséggel megváltoztatásánál is A Tanulást segítő keverék használható rossz szokások megszüntetésére is. Támogatja a koncentrációt, a figyelmet, a feladat iránti érdeklődést, csökkenti a szétszórtságot, gyorsabb fejlődést eredményez.  Nyomatékosan javasolt, olyan kutyáknak, amelyekre fokozott elvárás nehezedik a tanulás terén. (ilyenek lehetnek a vakvezető-, munka-, speciális mentő-, agility és vadászkutyák).

 
BioVet Immunerősítő keverék

kutya utazás

Bármely kórokozó (vírus, baktérium, gomba) által előidézet fertőzések esetén segíti a szervezet ellenállását, a felépülést, igen hatékony alternatíva az orvosi kezelések mellett.  Immunerősítő keverék segítségével, a gyors felépülés által a kutya megerősödik, ellenállóbbá válik a környezetből jövő fertőzések és negatív hatások ellen, így a hasonló kórokozókkal szemben ellenállóbbá válik és jövőben könnyebben egészséges marad.

 
BioVet Gyors segítség
 
  Minden olyan esetben alkalmazható, amikor úgy érezzük, kedvencünknek gyors segítségre van szüksége. A keveréket Edward Bach állította össze, és kifejezetten akut helyzetekben használta. Alkalmazása, amint azt a neve is elárulja, elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező trauma, baleset, ijedtség, nagyfokú stressz esetén ajánlott.  A gazdinak éppúgy segít, mint a kutyusnak.

 
BioVet Haragoldó keverék

kutya agresszívitás

Segít a Haragoldó keverék, azon kutyáknak, amelyek agresszív viselkedésükkel más kutyákat vagy embereket veszélyeztetnek. Ezek a kutyák nehezen vagy egyáltalán nem tudnak a többi kutyával játszani, mereven reagálnak, és rögtön támadnak.   

A Haragoldó keverék segít abban, hogy az állat újra megtalálja azt az egyensúlyt, amellyel kevésbé törekszik mások feletti dominanciára. Képes legyen saját fajtársaival és az emberekkel is harmonikusan játszani, hozzájuk békésen közeledni, így a séták újra kellemes élménnyé válnak.
 
BioVet Nyugalom keverék

kutya szeparációs stressz

Ezt a keveréket, akkor ajánljuk, ha kutyája folyton „stresszes”, szorongó, képtelen leállni, „majd szétrobban” . A Nyugalom keverék segítségével a kutya, kiegyensúlyozottá válik, lenyugszik és újra képes gazdájára figyelni. Tehát minden olyan esetben nélkülözhetetlen, ahol a hiperaktivitás, a hangos „panaszkodás”, a pánik mindennapos probléma.