Állati Érdekességek

Az emuknál felcserélődnek a nemi szerepek, a kakas rakja a fészket,melyet a tojó felkeres telepakolja tojásokkal majd új pár után néz.

 
Nyitóoldal, hírek
Bio-Vet eszenciák macskáknak
Bio-Vet Erősítő keverék macskáknak

 

 Bach virágterápia

Egy komolyabb betegség vagy műtét után ez az eszencia támogatja kedvence gyógyulását, javítja macskája közérzetét, és ezáltal nagyban segíti és látványosan felgyorsítja a felépülését.

 

 
Bio-Vet Relax eszencia macskáknak

bach virágterápia

Ez a keverék akkor segít, ha kedvence stresszes helyzetnek van kitéve, költözés, felújítás, új családtag érkezése...Mindenképp erre van szüksége, ha macskáján a szorongás jelei megfigyelhetőek:  nem eszik rendesen, hasmenése van, nem játszik és nem „bújik”, feszülten figyel, és közeledésre elszalad, elbújik, harapós kedvében van...
A Relax eszencia keverék  megnyugtatja a feszült állatot, aki ellazul és ez nagy megnyugvást hozhat az egész családnak.

 
Bio-Vet Világjáró eszencia macskáknak

bach virágterápia

Az utazás a macskáknak nem feltétlen felüdülést jelent, hanem inkább félelem forrást, sok macska félelmében hány vagy ürít az utazás során. A Bio-Vet Világjáró eszencia segít, akkor is ha gyakorta, vagy ha csak ritkán utazunk a cicánkkal. Nagy segítség a gazdáknak, az utazás sokkal kellemesebb, ha kedvencünk, nyugodt, kiegyensúlyozott és nem szenved az utazástól.